3/12/12

Ο Αλέξης Κοτελίδας μιλάει για το παρόν και το μέλλον της ανδρικής ομάδας...


Ζητήσαμε τις σκέψεις ενός εκ των πιο έμπειρων αθλητών της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας και στυλοβάτη της φετινής αμυντικής λειτουργίας της, Αλέξη Κοτελίδα. Σκέψεις, σχετικά με τη μεγάλη προχθεσινή νίκη στο Κιλκίς, τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, τους φετινούς στόχους του ΑΣΕΔ και μια πρόβλεψη για το πού θα καταλήξει το στέμμα του φετινού Πρωταθλητή... Διαβάστε τι απάντησε στο www.ased.gr... 

Για τον αγώνα του Κιλκίς: "...Η ομάδα μας έκανε προχθές μία πραγματικά μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο και αξιόμαχο αντίπαλο, την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς. Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ, με την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο να έχει κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση δίνοντας την ευκαριά στους γηπεδούχους να είναι κοντά στο σκόρ. Στο δεύτερο μέρος δυναμώσαμε κι άλλο την άμυνά μας, τρέξαμε περισσότερο στον αιφνιδιασμό και με προσοχή στην τελική προσπάθεια ήρθε η νίκη που όλοι θέλαμε"  

Σχετικά με τη σύνθεση της ομάδας και το μίγμα παλιών και νέων: "στον ΑΣΕΔ έχουν έρθει νέοι αθλητές σε ηλικία και αγωνιστικές εμπειρίες, έχουν όρεξη και δυνατότητες και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και θα βοηθηθούν από την ομάδα μας και από εμάς τους πιο παλιούς. Άλλωστε, ο προπονητής μας δουλεύει πολύ με τους μικρούς, τους μεταδίδει φιλοσοφία και γνώσεις, με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει ήδη στο γήπεδο και να βοηθάει το τελικό αποτέλεσμα..." 

Όσο αφορά στους φετινούς στόχους του ΑΣΕΔ: "Οι δυνατότητες της ομάδας και η πορεία της εξαρτώνται μόνο από εμάς και απειλείται μόνο από τον κακό μας εαυτό. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να είμαστε και φέτος στην 4αδα των play-off. Ο βασικός στόχος του ΑΣΕΔ  - όπως κάθε χρόνο - είναι να πρωταγωνιστεί στο χώρο και να τερματίζει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα έχουν δυναμώσει αρκετές ομάδες, όμως εμάς μας ενδιαφέρει να βλέπουμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο. Με ικανοποιεί ότι μέχρι σήμερα έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκτός αυτού με τον πρωταθλητή Ελλάδος και Κυπελούχο EHF, Διομήδη Άργους".  

Τέλος, στην ερώτηση σχετικά με τον Πρωταθλητή 2012-2013, δεν επιχείρησε κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη: "...Είναι ακόμη πολύ νωρίς για προβλέψεις. Εγώ εύχομαι να γίνουν πολύ δυνατά και ωραία παιχνίδια, να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου