26/10/12

Δηλώσεις του Δημήτρη Στραβομύτη λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Εφήβων


Η περσινή τους πορεία ήταν εκπληκτική... Στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στον αξέχαστο τελευταίο αγώνα - τελικό της Δράμας και κατέκτησαν το 6ο Χρυσό Μετάλλιο στην ιστορία του τμήματος...  

Ο λόγος για τους αθλητές της ομάδας χάντμπολ εφήβων του Συλλόγου μας, όπου την προσεχή Δευτέρα 29/10 και ώρα 21:30 αντιμετωπίζει στο Δαΐς τον Δικέφαλο Αστέρα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΧΑ.  

Έτσι, λίγο πριν την έναρξη των αγώνων βρήκαμε την ευκαιρία να ζητήσουμε τις σκέψεις του προπονητή των πρωταθλητών, Δημήτρη Στραβομύτη, σχετικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας, τα φετινά δεδομένα, τη φιλοσοφία του τμήματος και τους κινδύνους που κρύβει κάθε πρεμιέρα...  

Σχετικά με τους φετινούς στόχους της εφηβικής ομάδας, ο coach δήλωσε: "Αυτό που πραγματικά θέλουμε και θα προσπαθήσουμε για αυτο, είναι να παραμείνουμε πρωταγωνιστές στο χώρο. Ο ΑΣΕΔ έχει ένα δυνατό σύνολο και έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει ξεπερνώντας κάποια προβλήματα, όπως η αποχώρηση του τερματοφύλακά Πηλίτση που πήγε για σπουδές στη Γερμανία ή την περίπτωση του αθλητή Φιλίππου με το δελτίο του να βρίσκεται στη διαδικασία του ΑΣΕΑΔ".  

Για τη φιλοσοφία της ομάδας και τον τρόπο που λειτουργεί, σημείωσε: "ο ΑΣΕΔ αναπτύσεται κάτω από ένα υγιές, ενιαίο μοντέλο λειτουργίας και φιλοσοφίας, όπου όλα τα ηλικιακά τμήματα - από τις ακαδημίες μέχρι και το εφηβικό - λειτουργούν με την ίδια νοοτροπία, προπονητική διαδικασία και λογική. Κατά επέκταση, η εφηβική ομάδα συνιστά τον τροφοδότη της ανδρικής, λειτουργεί κάτω από κοινό πλάνο και πραγματικά πιστεύω ότι σε 2 χρόνια από σήμερα το μοντέλο αυτό θα έχει αποδώσει καρπούς ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τον ΑΣΕΔ".  

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μας είπε: "Ο Δικέφαλος Αστέρας είναι μια αξιόμαχη ομάδα όπου θα έρθει στο Δαΐς για να διεκδικήσει τη νίκη. Αγωνίζεται κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας και αυτό από μόνο του αυξάνει το κίνητρο των αθλητών της για μεγαλύτερη προσπάθεια. Άλλωστε, δεν έχει κάτι να χάσει. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί, προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα".  

Τέλος, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του: "Αφού πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση του Συλλόγου που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον έφορό μας Βαγγέλη Μπραουδάκη για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του, αλλά και την άμεση επίλυση των προβλημάτων που κατά καιρούς προκύπτουν... Από την πλευρά μου, θα κάνω ότι μπορώ ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου